Wie zijn wij? - Verzuim Veiling
Bespaar op uw verzuimverzekering met het beste bod. Vul uw gegevens in en ontvang binnen 2 dagen de 2 beste biedingen uit de deelnemende verzekeraars.
Verzuimveiling, verzekeringsoplossingen, Sucsez, veiling, vergelijken, verzekering, premie, AEGON, Allianz, Upiva, De Amersfoortse, Avero, Delta lloyd, Generali, De Goudse verzekeringen, Verzuim Vitaal, MeatisArdyn, Perspectief, ArboVitale, NBGD
16372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16372,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wie zijn wij?

Verzuimveiling is het online label van Heilbron. Heilbron is het fusiebedrijf tussen SUCSEZ en Heilbron. SUCSEZ bestaat sinds 2000 en is de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Heilbron bestaat sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in het Oosten van het land en in verzekeringsland. Dit doen we door een goede service, nauw klantencontact, altijd up-to-date kennis, maar ook door onze maatschappelijke betrokkenheid.  Gecombineerd kunnen wij nog meer voor u betekenen.

Zéker weten, zéker leven

Wij investeren continu in het upgraden van onze kennis en expertise. Op die manier kunnen wij u altijd het beste advies geven. Bovendien zijn onze specialisten goed op de hoogte van de verschillende branches. Want een financieel advies in de bouwwereld ziet er heel anders uit dan een advies aan een winkelier. Omdat onze kennis ver reikt kunnen wij altijd de beste voorwaarden bieden, ook wanneer er dingen veranderen. Wij houden van een uitdaging. Wanneer het complex wordt, beginnen wij het pas leuk te vinden!

Eenmaal, andermaal…. verzekerd

In 2004 werd de website Verzuimveiling.nl in het leven geroepen. ‘Bij het aanvragen van een offerte voor de verzuimverzekering, wilden verzekeraars graag weten wat anderen boden. Het achterliggende idee is, dit via internet openbaar te maken.’

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

Op het gebied van pensioenen, hypotheken en (collectieve) (zorg)verzekeringen en makelaardij zijn wij uw totale financiële dienstverlener en risicomanager. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt en dragen daarvoor de verantwoording. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Op basis van een persoonlijke benadering ontzorgen wij u op financieel vlak. Maatwerk noemen we dat.

 

Met de introductie van onder andere de Donorpolis, Kiesgoed.nl en Verzuimveiling.nl, wordt Heilbron gezien als vernieuwende en proactieve dienstverlener. De organisatie telt ongeveer 250 medewerkers en meer dan 200.000 zorgklanten. Kiesgoed.nl biedt de mogelijkheid om uw zorgverzekering te vergelijken.

 

Wij bieden u graag dat stukje zekerheid, zodat u met belangrijkere dingen bezig kunt zijn!

Start veiling

Bespaar op uw verzuimverzekering met het beste bod. Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur de 2 beste biedingen uit de deelnemende verzekeraars.

Direct naar

verzuimveiling.nl is onderdeel van Heilbron B.V. – AFM 12043333 – Kifid 300.016043- Handelsreg. 63453797

logo kiesgoed.nl
Heilbron
onderdeel-verzuimveiling-2