Over ons

Verzuimveiling is het online label van Heilbron. Heilbron is en totale financiële dienstverlener en risicomanager op het gebied van verzekeringen, hypotheken, verzuim & pensioenen, inkomen & vermogen en makelaardij. Met jaren ervaring en een team van meer dan 200 specialisten op zowel particulier als zakelijk gebied helpt Heilbron klanten om privé en zakelijk (financiële) risico’s in kaart te brengen en deze te minimaliseren.

 

Wij investeren continu in het upgraden van onze kennis en expertise. Op die manier kunnen wij u altijd het beste advies geven. Bovendien zijn onze specialisten goed op de hoogte van de verschillende branches. Want een financieel advies in de bouwwereld ziet er heel anders uit dan een advies aan een winkelier. Omdat onze kennis ver reikt kunnen wij altijd de beste voorwaarden bieden, ook wanneer er dingen veranderen. Wij houden van een uitdaging. Wanneer het complex wordt, beginnen wij het pas leuk te vinden!

Zéker weten, zéker leven. Wanneer het complex wordt, beginnen wij het pas leuk te vinden!

 

Eenmaal, andermaal…. verzekerd

In 2004 werd de website Verzuimveiling.nl in het leven geroepen. ‘Bij het aanvragen van een offerte voor de verzuimverzekering, wilden verzekeraars graag weten wat anderen boden. Het achterliggende idee is, dit via internet openbaar te maken.’

 

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

Op het gebied van pensioenen, hypotheken en (collectieve) (zorg)verzekeringen en makelaardij zijn wij uw totale financiële dienstverlener en risicomanager. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt en dragen daarvoor de verantwoording. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Op basis van een persoonlijke benadering ontzorgen wij u op financieel vlak. Maatwerk noemen we dat.

Met de introductie van onder andere de Donorpolishttps://www.donorpolis.nl, Kiesgoed.nl en Verzuimveiling.nl, wordt Heilbron gezien als vernieuwende en proactieve dienstverlener. De organisatie telt ongeveer 250 medewerkers en meer dan 200.000 zorgklanten. Kiesgoed.nl biedt de mogelijkheid om uw zorgverzekering te vergelijken.

Wij bieden u graag dat stukje zekerheid, zodat u met belangrijkere dingen bezig kunt zijn!