Hoe werkt het? - Verzuim Veiling
Bespaar op uw verzuimverzekering met het beste bod. Vul uw gegevens in en ontvang binnen 2 dagen de 2 beste biedingen uit de deelnemende verzekeraars.
Verzuimveiling, verzekeringsoplossingen, Sucsez, veiling, vergelijken, verzekering, premie, AEGON, Allianz, Upiva, De Amersfoortse, Avero, Delta lloyd, Generali, De Goudse verzekeringen, Verzuim Vitaal, MeatisArdyn, Perspectief, ArboVitale, NBGD
16472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16472,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hoe werkt het?

1. Invoeren van uw gegevens

 

Hier ziet u het scherm waar u uw bedrijfsgegevens kunt invullen. Vul uw gegevens in en bevestig deze door op de “Start de veiling”-knop te drukken.

Nadat u het veilingformulier online heeft ingevuld en verstuurd, krijgen de deelnemende verzekeraars automatisch bericht dat uw veiling start. Zij kunnen op basis van de door u verstrekte gegevens via www.verzuimveiling.nl offreren in de vorm van een bod. Daarbij zien de maatschappijen elkaars bod en mogen zij tot aan de sluitingsdatum verbeterde aanbiedingen doen.

 

2. Bekijken van de biedingsresultaten

 

Als u bent ingelogd kunt u in het bovenste menu “Biedingen” aanklikken.
De gegevens van uw offerte verschijnen in de veilingtabel. De verzekeraars die willen bieden zien niet uw naam en adresgegevens. U ziet niet welke maatschappijen een bod uitbrengen. De partijen blijven allemaal anoniem.

 

3. Bod door de verzekeraar

 

Hier ziet u hoe de verzekeringsmaatschappij zijn bod kan invoeren. Na afloop van de veiling mailen wij u binnen 24 uur de twee beste aanbiedingen, tenzij u eerder aangeeft dat u van een andere aanbieder een offerte wilt ontvangen.

Als u – geheel vrijblijvend – een offerte wilt ontvangen dan nemen wij contact op met de bieder van uw keuze. Wilt u een toelichting op uw offerte? Geen probleem. Een van onze specialisten komt graag naar u toe om de offerte door te nemen.

Start veiling

Bespaar op uw verzuimverzekering met het beste bod. Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur de 2 beste biedingen uit de deelnemende verzekeraars.

0182 – 30 44 88


Direct naar

verzuimveiling.nl is onderdeel van SUCSEZ B.V. – Wft 12012119 – Kifid 300.008196 – Handelsreg. 24387374

logo kiesgoed.nl
Heilbron
onderdeel-verzuimveiling-2